Bedbodems

Een bedbodem vormt de basis voor de rest van uw bed. Een goede bedbodem biedt én de juiste ondersteuning aan uw lichaam én versterkt de eigenschappen van het matras. Het is dan ook erg belangrijk om u in te laten lichten en de juiste keuze te maken. 

Spiraalbodem
Spiraalbodems zijn de bekendste en minst kwetsbare vorm. Een spiraalbodem bestaat uit een stalen netwerk waarbinnen gevlochten staaldraden dwars gespannen zijn. Deze bodemsoort zorgt voor een optimale ventilatie wat ook erg positief is voor de levensduur van uw matras. 

Lattenbodem
Lattenbodems geven uw matras een goede ondersteuning, zijn wat steviger qua slaapcomfort en hebben een lange levensduur. Het grote voordeel van een lattenbodem is dat deze erg gemakkelijk te onderhouden zijn.

Naast onze standaard bedbodems welke hierboven genoemd staan bent u bij ons ook aan het juiste adres voor boxsprings. Voor een uitgebreid assortiment aan bedbodems van verschillende kwaliteitsmerken bent u bij Van den Broek Wonen & Slapen dus zeker aan het juiste adres.

Van den Broek wonen en slapen     Kerkstraat 1a      5111 CJ     Baarle-Nassau     T 013-5078263     E info@vandenbroekwonen.nl

Van Boxtel Reclame