In onze showroom: heel veel bedden in alle stijlen

Een goede nachtrust is erg belangrijk en bij Van den Broek kunt u dan ook al tientallen jaren terecht voor een deskundig advies op het gebied van slapen. Naast een grote collectie aan bedbodems, matrassen, hoofdkussens en dekbedden kunt u in de showroom in Baarle-Nassau ook terecht voor complete bedden en boxsprings. In de showroom staan diverse modellen opgesteld waaronder bedden van het kwaliteitsmerk Auping. Kom gerust eens langs en bekijk de uitgebreide collectie voor jong en oud met eigen ogen. Het team van Van den Broek adviseert u graag en laat u diverse mogelijken zelf uitproberen om tot de beste keuze te komen.

Onderstaand ziet u diverse modellen welke in de showroom opgesteld staan:

    AUPING ORIGINAL
Dit complete bed is opgebouwd uit een Auping spiraalbodem en bijbehorend matras. Deze onderdelen dragen bij aan een goede nachtrust, waardoor u steeds weer energiek en fris wakker wordt. Zowel het matras als de bedbodem zijn compleet naar uw lichaam en wensen af te stemmen.

 


    AUPING AURONDE
Dit type bed is een echte design klassieker van beddenfabrikant Auping. De tijdloze vormgeving blijft mooi qua uitstraling en eenvoud. De Auping Auronde is een ontwerp van Frans de la Haye en is al tientallen jaren het meest verkochte model in heel Nederland. 

 


    AUPING ESSENTIAL
De ranke belijningen en het licht gebogen hoofdbord maken de Auping Essential tot een prachtig designbed. De verschillende kleur- en stijlmogelijkheden maken dit bed tot een eigentijds model wat in elke slaapkamer tot zijn recht komt. De Auping Essential is opgebouwd uit materialen welke recyclebaar zijn. Daarnaast is het een duurzaam ontwerp waar u vele jaren plezier van zult hebben.

 

 

Van den Broek wonen en slapen     Kerkstraat 1a      5111 CJ     Baarle-Nassau     T 013-5078263     E info@vandenbroekwonen.nl

Van Boxtel Reclame