Boxsprings, een populair slaapsysteem voor jong en oud

Naast een stijlvolle inrichting van uw woning is ook het design binnen de slaapkamer de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Het massieve uiterlijk en de luxe uitstraling van een boxspring maakt dit slaapsysteem tot een populaire keuze voor jong en oud. Een boxspring is een compleet onderstel welke uw matras en eventueel topmatras perfect ondersteund. Het is comfortabel verend, ventilerend, geschikt voor elk matras en staat dan ook garant voor optimaal slaapcomfort.

Grote merken tegen scherpe prijzen

Van den Broek Wonen & Slapen levert diverse vooraanstaande merken zoals EastbornAuping en Tempur. Dit brede assortiment geeft vele mogelijkheden op het gebied van designs, formaten, materialen en stoffen zodat het uiterlijk van uw boxspring altijd aansluit op de inrichting van uw slaapkamer. Daarnaast heeft u de keuze voor een vlak of elektrisch model. Er worden scherpe prijzen gehanteerd waardoor u zelfs al voor een gestoffeerde boxspring van 1.80 x 2.00 meter met bijpassende topper voor slechts €1495,- bij ons terecht kunt.

De voordelen

  • Goede ventilatie en vochtafvoer
  • Comfortabel verend
  • Een prettige wat hogere instap
  • Vele mogelijkheden qua design
  • Rug- en nekklachten nemen af of worden voorkomen
  • In iedere prijsklasse leverbaar

Onderstaand ziet u diverse modellen welke ook in onze showroom opgesteld staan:

    EASTBORN NEWCASTLE 
Dit type bed van Eastborn bestaat uit een combinatie van vaste Smart 20 boxsprings, Feel Fit P4 Colour matrassen, een Smart topdekmatras van Comfortschuim en het hoofdbord Newcastle. Je kunt de boxspring combineren met pootjes uit de Perfect of Smart Basic collectie, of met voetelementen.

Het hoofdbord van de Newcastle is in hoogte aan te passen naar uw wens, is circa 11 cm dik en gelijk aan de breedte van de bestelde boxspringcombinatie.

Vanaf €1.999,-


    EASTBORN HARROGATE 
De Eastborn Harrogate bestaat uit de combinatie van vaste Perfect 30 boxsprings, Feel Fit P8 Colour matrassen, een Perfect topdekmatras van Latex en het hoofdbord Harrogate. Je kunt de boxspring combineren met pootjes uit de Perfect of Smart Basic collectie, of met voetelementen.

Het hoofdbord Harrogate heeft een hoogte van 120 cm en is 15 cm op het dikste punt. Dit hoofdbord is aan weerszijden 5 cm breder dan de bestelde bedmaat.

Vanaf €2.750,-


    AVEK 1927 
Het kwaliteitsmerk AVEK bestaat ruim 80 jaar! Dit heugelijke feit vieren zij met een aantrekkelijk aanbod. De jubileum boxspring ‘1927' is een hoogwaardige boxspringset, die met zorg en vakmanschap in Nederland wordt gemaakt. Het bed bestaat uit maar liefst drie comfortabele lagen, die elk bijdragen aan een heerlijk ontspannende nachtrust. Er is al een compleet 2-persoonsbed inclusief achterwand, matrassen en toppers:

Vanaf €2.295,-

Kortom: een jubileumaanbod voor wakkere mensen!


   

AVEK LJOCHT
De nieuwe boxspring van ontwerper Hans Daalder voor AVEK heet Ljocht, het Friese woord voor 'licht'. Innovatief design, weldadig slaapcomfort en optimaal gebruiksgemak sluiten bij Ljocht naadloos op elkaar aan. Boxspring Ljocht is een stijlvol boxspringbed met een slanke belijning, waardoor het bed lichter en luchtiger oogt dan traditionele boxsprings. Op het gestoffeerde frame, met een iets overmaatse vormgeving, rust één van de fraaie achterwanden uit de collectie. Het geheel wordt gedragen door opvallende chromen designpootjes. Met haar lichtvoetige karakter voelt Ljocht zich op haar plek in zowel grote als compacte slaapkamers.

Vanaf €2.495,-

 

Van den Broek wonen en slapen     Kerkstraat 1a      5111 CJ     Baarle-Nassau     T 013-5078263     E info@vandenbroekwonen.nl

Van Boxtel Reclame