Merk logo

Relaxfauteuils van meubelfabriek De Toekomst vind je bij Van den Broek Wonen & Slapen in regio Tilburg en Breda

De relaxfauteuils bij Van den Broek Wonen & Slapen in Baarle - Nassau zijn te herkennen aan ambachtelijk handwerk. De comfortabele zitmeubelen kun je uitproberen bij Van den Broek Wonen & Slapen. De fauteuils zijn zowel manueel als elektrisch bedienbaar, in verschillende kleuren en stoffen verkrijgbaar, dus je kunt een relaxfauteuil kiezen die helemaal aansluit bij jouw wensen. Je bent welkom bij ons binnen te lopen voor advies.

Image slide
  1. Home breadcrumb
  2. Merken breadcrumb
  3. De Toekomst

Jouw relaxfauteuil met vele mogelijkheden vind je in de regio Tilburg en Breda

Bij meubelfabriek De Toekomst vind je zeer comfortabele zitmeubelen. Door de diversiteit aan producten en de vele mogelijkheden, kun je nagenoeg je 'eigen' persoonlijke relaxfauteuil samenstellen.

Geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk garandeert een hoog niveau van vakmanschap, en productiviteit.


Maak een afspraak

Twice

De fauteuils in de Twice serie worden standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. 3 motoren en voorzien van een accu. De rugleuning en voetensteun kunnen in allerlei posities worden gebracht. Ook het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, is verstelbaar.

Er zijn 4 maten van de Twice fauteuils: Extra Small, Small, Medium en Large. De Twice is er in vele uitvoeringen.


Comfortabel, ergonomisch en eigentijds

Een fauteuil ontwerpen is nog geen garantie dat deze ook comfortabel zit. Daarom werkt De Toekomst alleen samen met ontwerpers die een product creëren dat comfortabel zit, ergonomisch is en een eigentijdse uitstraling heeft.


Neem contact op met Van den Broek Wonen & Slapen

Collectie van De Toekomst bij Van den Broek Wonen & Slapen in Baarle - Nassau

- Relaxfauteuils

- Bijzetfauteuils

- Eetkamerfauteuils

- Banken

- Accesoires


Maak een afspraak