Over Van den Broek Wonen & Slapen

Leo van den Broek stond en staat in Baarle-Nassau en omgeving al ruim 37 jaar bekend met zijn eigen woonwinkel 'Woonservicewinkel Leo van den Broek'. Inmiddels is het familiebedrijf uitgebreid met zoon Remco, is de woonwinkel zelf compleet vernieuwd en zijn er een aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse merken aan het ruime assortiment toegevoegd. Bij zo'n moderne winkel hoort natuurlijk ook een nieuwe naam, namelijk 'Van den Broek Wonen & Slapen'.

Gerenommeerde merken waar we trots op zijn

Zowel op het gebied van wonen als slapen kunt u in de woonwinkel terecht. Er wordt een ruim ruim assortiment aan kwaliteitsmerken aangeboden van het welbekende Auping, Luxaflex, Tempur en Quick Step tot eigen huismerken als Estate en Dorminette. Allemaal merken die met trots aan u gepresenteerd worden.

Alles in eigen huis

Onze woonwinkel staat bekend als een full-service winkel. Naast een ruim assortiment op het gebied van wonen en slapen beschikt Van den Broek Wonen & Slapen ook over een eigen gordijnatelier waar uw gordijnen op maat worden gemaakt door eigen stoffeerders. Daarnaast werken wij met een speciale Luxaflex inspirationshop. 

Kom gerust eens langs in onze uitgebreide woonwinkel in Baarle-Nassau. Wij staan graag voor u klaar met een passend advies voor elke woon- en slaapsituatie.

Van den Broek wonen en slapen     Kerkstraat 1a      5111 CJ     Baarle-Nassau     T 013-5078263     E info@vandenbroekwonen.nl

Van Boxtel Reclame