Groot assortiment aan harde en zachte vloeren

Een vloer is essentieel voor de basis van uw inrichting gezien deze een groot oppervlak van uw woning beslaat. Het is dan ook erg belangrijk om hier de juiste aandacht aan te besteden. Gaat uw voorkeur uit naar een harde, zachte, functionele of een geluiddempende vloer? Bij Van den Broek Wonen & Slapen helpen we u graag met het kiezen van de juiste vloer.  

Harde vloeren
Onder harde, ook wel vlakke vloeren genoemd, verstaan we onder andere laminaatvloeren van bijvoorbeeld Quick Step, Novilon vinyl vloeren, Linoleum vloeren en PVC designvloeren van het merk Mflor. Het voordeel van deze harde vloeren is dat ze functioneel en onderhoudsvriendelijk zijn, ideaal wanneer u bijvoorbeeld kinderen en/of huisdieren heeft. 

Zachte vloeren
Een zachte vloer staat gelijk aan vloerbedekking of tapijt. Vloerbedekking staat voor comfort, warmte, sfeer en voelt zeer aangenaam aan. Van den Broek Wonen & Slapen heeft een breed assortiment aan kamerbreed tapijt in zowel een weelderige hoogpool als een functionele bouclé kwaliteit. Van dit tapijt kan ook erg eenvoudig een prachtig vloerkleed op maat gemaakt worden.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van vloeren? Kom dan eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze moderne woonwinkel te Baarle-Nassau.

 

 

Van den Broek wonen en slapen     Kerkstraat 1a      5111 CJ     Baarle-Nassau     T 013-5078263     E info@vandenbroekwonen.nl

Van Boxtel Reclame