Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

AGS Boxspring SPRNG in Baarle-Nassau

Het is een feest om op de boxspring SPRNG te slapen. Als je de kenmerken van de boxspring-combinatie opsomt, dan snap je direct waarom. Het stijlvolle karakter, de twee comfortabele matrassen, de prachtige stoffen waar je uit kunt kiezen. De SPRNG is er in zowel een vlakke als elektrische uitvoering.  

Vanaf999,00

Deze SPRNG boxspring-set bestaat uit een boxspring-onderstel op pootjes, zwevend hoofdbord, twee matrassen en eventueel een topmatras. Deze set is in een vlakke én elektrisch verstelbare uitvoering verkrijgbaar.

Voor de matrassen is er keuze uit standaard of stevig ligcomfort. De kern van het matras bestaat uit een 7-zone pocketvering en zorgt voor een optimale ondersteuning van hoofd, schouders en heupen.

Naast comfortabel is deze boxspring set ook stijlvol. De boxspring wordt geleverd met het hoofdbord en wengé blokpoten zwart, maar deze is ook leverbaar met een RVS potenset. Daarnaast is er voldoende keuze uit verschillende kleuren stoffen om een passende stijl voor in jouw slaapkamer te vinden.

Extra informatie:

  • Vlakke boxspring: 20 cm hoog
  • Elektrisch verstelbare boxspring: 30 cm hoog
  • Matrassen: ca. 18 cm hoog
  • Topdekmatras: ca.6 cm hoog
  • Poten: 12 cm hoog
  • Hoofdbord: 90 cm hoog
Verkrijgbaar in de lengtematen 200 en 210 cm en verkrijgbaar in breedtematen 120, 140, 160, 180, 200 en 210 cm.