Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

AGS Matras Celeste in Baarle-Nassau

Een pocketvering matras dat zich helemaal vormt naar de contouren van je lichaam, jou de beste ondersteuning biedt en uitstekend ventileert. Dat is de Celeste in een notendop. De afdeklaag en de tijk van de Celeste maken het verhaal compleet. Ze sluiten naadloos aan bij de hoge kwaliteit van het matras zelf. 

Vanaf815,00

De basis van de Celeste matras wordt gevormd door een laag pocketveren die ingedeeld is in 7 verschillende zones, zodat iedere veer zich individueel aan de contouren van je lichaam aan kan passen en je lichaam de ondersteuning biedt, daar waar nodig. Voor een optimale vorming naar je lichaam zijn de pocketveren tevens in verschillende hoogtes uitgevoerd. Daarnaast zorgen de pocketveren voor een uitstekend ventilerend matras waardoor je altijd een aangenaam slaapklimaat hebt.

 

De toplaag van het Celeste matras bestaat uit verschillende hoogwaardige materialen. De unieke combinatie van PULSE ® latex en  FLOFOAM ® zorgt voor een hoog elastische toplaag die perfect vormt naar je lichaam, maar ook ondersteuning geeft waar je lichaam dit nodig heeft. Daarnaast ventileert de toplaag zeer goed, waardoor een gezond slaapklimaat gegarandeerd is.

 

De tijk rondom het matras is in beide richtingen elastisch, waardoor de eigenschappen van het matras perfect tot zijn recht komen. De tijk neemt gemakkelijk vocht op en is wasbaar waardoor hij eenvoudig in de wasmachine te reinigen is.