Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

AGS Matras Grandeur DeLuxe Nova met interactieve pocketvering in Baarle-Nassau

De naam van dit pocketvering matras uit de Grandeur-collectie zegt al voldoende. Het matras geeft je een gevoel van luxe, niet in de laatste plaats door de kern van interactieve pocketvering en 7 comfortzones. De Grandeur DeLuxe Nova is verkrijgbaar in verschillende comfortklassen en afmetingen.

Vanaf689,00
Matras Grandeur DeLuxe foam is nieuw in de Grandeur matrassencollectie. Deze hele collectie staat voor duurzaamheid en is gemaakt uit hoogwaardig materiaal.

De kern van matras Grandeur DeLuxe foam bestaat uit een interactieve pocketvering met een stevige en comfortabele ondersteuning in de rug. Door de afdeklaag voelt de matras soepel aan en voegt zich zonder problemen naar de vormen van het lichaam. Met de 7 zones voor de schouder, heup en taille, geeft dit aan matras Grandeur DeLuxe een uiterst prettig ligcomfort.

Net als de kern van matras Grandeur DeLuxe foam draagt de tijk met speciale ventilatieband extra bij aan de goede luchtcirculatie. Dit matras is uitstekend te combineren met elk type bedbodems, zoals bij onze boxspring Grandeur of bij een spiraal- of lattenbodem. Dit matras matras is in twee stevigheden verkrijgbaar en heeft een levenscuur van 8 tot 10 jaar.

Dit matras uitproberen? Je bent welkom bij een van de dealers van Altijd Goed Slapen.