Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

AGS Matras Margriet pocketvering in Baarle-Nassau

Door de afdeklaag van comfortschuim slaap je extra ontspannen op dit pocketvering matras. Verder zorgen de 7 comfortzones goed voor zowel schouder, heup als taille. Al is het alleen al omdat de afzonderlijk verpakte pocketveren je lichaam perfect ondersteunen. Het matras is geschikt voor alle bedbodems.

Vanaf369,00
Genieten van de voordelen van een pocketvering matras maar het budget is wat minder hoog? Speciaal voor jou is matras Margriet ontwikkeld. Door de kwaliteit van het gebruikte materiaal en grondstoffen te waarborgen, blijven de voordelen van de pocketvering matras behouden.
Doordat de pocketveren stuk voor stuk verpakt zitten, bieden deze veren een optimale ondersteuning van het lichaam.

Matras Margriet heeft een comfortschuim afdeklaag en dit bevordert het rustig en ontspannen slapen. Met de zeven zones voor de schouder, heup en taille, geeft dit matras Margriet een aangenaam ligcomfort. Door de open celstructuur van de kern is de luchtventilatie uitstekend en kan vocht goed worden afgevoerd.

Dit matras is goed te combineren met elk type bedbodems, zoals boxspring, spiraal- of lattenbodem. Dit matras is in twee stevigheden beschikbaar.

Dit matras uitproberen? Je bent welkom bij een van de dealers van Altijd Goed Slapen.