.

Elektrische raamdecoratie op maat? Kom naar Van den Broek Wonen & Slapen!

Elektrische raamdecoratie kopen in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze

Mooie merken, kwaliteitsmaterialen en alles op maat. Van den Broek Wonen & Slapen is in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze specialist op het gebied van de laatste raamdecoratie. Ons vakmanschap en de laatste mode voor het raam zijn de perfecte combinatie voor in jouw woning. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van elektrische bediening? Kom naar onze winkel voor:

  • Uitgebreid en persoonlijk advies afgestemd op jouw wensen
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Uitgebreide uitleg over de diverse opties voor elektrische bediening

Moeiteloos mooi

Vanaf de bank je raamdecoratie sluiten, omdat de zon precies het kijken van je favoriete Netflix serie belemmert? Dat kan!

De ontwikkeling van de bediening van elektrische raamdecoratie staat niet stil. Het is niet alleen mogelijk om je binnenzonwering met knoppen te bedienen, tegenwoordig kan dat ook met je telefoon of tablet.

Bepaal met een app op je telefoon precies de lichtinval en sfeer die je op dat moment wil neerzetten. Daarnaast is het mogelijk om bepaalde 'scenes' of 'scenario's' in te stellen. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat 's ochtends de raamdecoratie op een bepaald tijdstip open gaat: tijd om op te staan!

De mogelijkheden van elektrische raamdecoratie

Elektrische raamdecoratie is lekker gemakkelijk, maar ook ideaal voor mensen die wat minder mobiel zijn. Ook is het ideaal als je voor een langere tijd van huis bent, bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie. 

De mogelijkheden zijn ontelbaar en volgen elkaar in hoog tempo. Bij Van den Broek Wonen & Slapen in Baarle - Nassau demonstreren wij graag de mogelijkheden van elektrische bediening en geven wij graag advies gericht op jouw persoonlijke woonsituatie. Kom langs in onze winkel en we praten je uitgebreid bij over de mogelijkheden. 

De grote merken van Van den Broek Wonen & Slapen

Bij Van den Broek Wonen & Slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

Wij zijn van zondag 6 augustus tot en met dinsdag 22 augustus gesloten in verband met vakantie!