.

Duette® Shades kopen? Van den Broek Wonen & Slapen is dé raamdecoratie specialist

Luxaflex® Duette® Shades kopen in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse
 
"Luxaflex® biedt vele soorten raamdecoratie en daarnaast diverse opties, kleuren en dessins. Het beste kun je langskomen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Duette® Shades vind je bij Van den Broek Wonen & Slapen in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze

Duette® Shades zijn de meest effectieve type raambekleding die er zijn. De dubbele shade met een unieke honingraatstructuur zorgt voor een goede akoestiek en extra isolatie.

Bij Van den Broek Wonen & Slapen vind je een uitgebreid assortiment aan transparante en verduisterende stoffen en kleuren, een drietal plooibreedtes en verschillende modellen.

Kom naar onze showroom in Baarle - Nassau en maak kennis met onze collecties raamdecoratie.

Duette® Shades in drie verschillende transparanties

Duette® Shades zijn verkrijgbaar in drie transparanties. Zo kun je zelf bepalen welke mate van privacy bij jouw woning nodig is.

Een combinatie van twee verschillende transparanties is natuurlijk ook mogelijk.Een lichtdoorlatende duette voor overdag en een met verduisterende stof voor de nacht.

"Bepaal lichtinval en sfeer met Duette Shades voor je ramen. Kom naar Van den Broek Wonen & Slapen"

Duette® Shades, zonwering voor elke afwijkende vorm ramen

Heb je in huis ronde, schuine of driehoekige ramen of ramen met een andere afwijkende vorm? Dan zijn Duette® shades, net als Plissé® Shades, een perfecte en decoratieve oplossing.

Duette® shades zijn namelijk toepasbaar voor elke raamvorm. Wil je hier meer over weten? Je bent welkom een kijkje te komen nemen bij Van den Broek Wonen & Slapen in Baarle - Nassau.

Duette® Shades, energiebesparende raambekleding in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze

De Duette® Shades bieden een unieke combinatie: energiebesparende raambekleding die tegelijkertijd veel sfeer in huis brengt.

De stilstaande lucht in de cel werkt als een isolatiedeken. De drie stilstaande luchtlagen van Luxaflex Architella leiden tot een nog hogere isolatiewaarde.

Dit kan een besparing van 10 procent op jouw energierekening opleveren. Wil je meer over energiebesparing door shades weten? Kom gerust eens langs bij Van den Broek Wonen & Slapen in Baarle - Nassau.

Brandveilige en vlamvertragende Duette® Shades bij Van den Broek Wonen & Slapen

Van den Broek Wonen & Slapen bezit een breed assortiment aan plissé shades. Voor iedere woonstijl is er een enorme keus aan mooie exclusieve stoffen, kleuren, patronen en texturen. In onze showroom laten wij je graag de nieuwste collecties en trends zien.

De grote merken van Van den Broek Wonen & Slapen

Bij Van den Broek Wonen & Slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook