.

Forbo

Unieke vloeren van Forbo: Marmoleum, Novilon en Allura

Advies over Allura

Allura vloeren van Forbo kopen in Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloeren voor de projecten- en de consumentenmarkt. Forbo onderscheidt zich met de merken Marmoleum (mileuvriendelijk lineoleum), Novilon (dempend vinyl) en Allura (PVC-stroken).

Van den Broek Wonen & Slapen in Baarle - Nassau verkoopt vloeren van Forbo. Ben jij op zoek naar een vloer van lineoleum, vinyl of PVC met een lange levensduur? Kom dan eens langs in de winkel en neem een kijkje in het grote assortiment.

Een Allura vloer van goede kwaliteit die bij jouw wensen past

De merken Marmoleum, Novilon en Allura van Forbo zijn vloeren gemaakt met groene energie. Deze vloeren maken van jouw kamer een stijlvolle ruimte.

Milieuvriendelijk, stilte, een robuuste uitstraling: elke vloersoort heeft zijn eigen kwaliteiten, dus er is altijd een vloer die bij jouw wensen past.

Forbo maakt producten die van Hollands design en kwaliteit zijn. Daarnaast heeft Forbo voor het produceren van vloeren milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak bij Van den Broek Wonen & Slapen in Baarle - Nassau.

Koop je Allura vloer met 15 jaar garantie bij Van den Broek Wonen & Slapen

Allura is ook een merk van Forbo. Van den Broek Wonen & Slapen heeft dit ook in zijn zaak. Allura is een vloer van PVC-stroken, gelegd in o.a. een vissengraat.

Allura geeft je vloer een authentieke uitstraling. Er is keuze uit dertig dessins op het gebied van hout en steen.

De voordelen van een Allura vloer:

  • robuuste en doorleefde uitstraling
  • lijkt net echt hout of steen
  • 15 jaar garantie
  • keuze uit dertig dessins

 

Kom kijken naar Allura bij Van den Broek Wonen & Slapen in Baarle - Nassau.

Marmoleum, Novilon en Allura vloeren bij Van den Broek Wonen & Slapen in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze

Marmoleum
Novilon
Allura

persoonlijk interieuradvies

Van den Broek Wonen & Slapen, jouw Allura specialist in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze.

Van den Broek Wonen & Slapen is dé Allura specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Allura en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Baarle - Nassau naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij leggen jouw Allura vloer perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook