.

Vadain

Ontdek de veelzijdige collectie met gordijnstoffen van Vadain

Advies over Vadain

Vadain gordijnen kopen in Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze

Vadain zet de kwaliteit van gordijnen en vouwgordijnen bovenaan. Mede daarom produceert Vadain hoogwaardige stoffen in eigen ateliers. Het resultaat is een gevarieerde collectie zachte raambekleding voor elke woonstijl. Van den Broek Wonen & Slapen in Baarle - Nassauheeft dit merk in de collectie.

Vadain raamdecoratie bij Van den Broek Wonen & Slapen

Vadain heeft een veelzijdige collectie met gordijnstoffen, waarvan de mooiste gordijnen en vouwgordijnen in de eigen ateliers worden gemaakt. Je bent verzekert van hoge kwaliteit raambekleding, die niet alleen op maat gemaakt wordt, maar ook nog eens compleet naar wens is. Van modern of klassiek tot robuust of speels. Van den Broek Wonen & Slapen adviseert je graag over de mooiste stoffen en designs bij jouw interieur.

Vadain gordijnen voor stijl en sfeer in jouw interieur

Ieder voor- en najaar brengt Vadain een trendy collectie gordijnstoffen uit. De dessins zijn geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Het uitgebreide assortiment biedt voor iedere woonstijl sfeervolle kleurcombinaties. Je vindt de meest actuele collectie bij Van den Broek Wonen & Slapen in Baarle - Nassau.

Vadain raambekleding: trendy en veelzijdig

Vadain staat bekend om haar veelzijdige stoffencollecties. Van modern en klassiek tot robuust en speels. Alles is mogelijk. Welke woonstijl je ook hebt, er is altijd een gordijn of vouwgordijn die past bij jouw woonwensen. Twee keer per jaar brengt Vadain een nieuwe, tijdloze collectie. Van den Broek Wonen & Slapen adviseert je graag over de mooiste stoffen en dessins, die passen in jouw interieur.

Van den Broek Wonen & Slapen, jouw Vadain specialist in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze.

Van den Broek Wonen & Slapen is dé Vadain specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Vadain plooigordijnen, vouwgordijnen, ringgordijnen, wavegordijnen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Baarle - Nassau naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

Wij zijn van zondag 6 augustus tot en met dinsdag 22 augustus gesloten in verband met vakantie!