.

mFLOR

Een vloer kies je met gevoel én verstand

Ik wil advies over mFLOR

PVC vloeren op maat van mFLOR in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze

Met de innovatieve designvloeren uit de mFLOR collectie kunt u een vloer creëren, die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is. Maar dan wel één zonder de nadelen ervan.

mFLOR vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn ze uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om mFLOR vloeren in vochtige ruimtes, zoals keukens of badkamers toe te passen. collectie PVC-vloeren.

De complete collectie hebben wij in onze showroom, dus laat u eens voorlichten over de vele mogelijkheden.

Bewuste, betrouwbare en veilige designvloeren van mFLOR in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze

mFLOR kiezst bewust voor duurzame, betrouwbare en veilige designvloeren. In het belang van jou én het milieu. Zij combineren natuurechte dessins met de allerhoogste kwaliteit materialen. Daardoor kan je genieten van sfeervol en praktisch interieur. Alle comfortabele voordelen van PVC vloeren met een uitstraling die niet van echt natuursteen of hout te onderscheiden is.

Benieuwd naar de mFLOR vloeren? Kom dan eens langs bij Van den Broek Wonen & Slapen in Baarle - Nassau. We laten je uiteraard graag alle mogelijkheden zien.

 

Test de vloeren thuis via de app van mFLOR bij Van den Broek Wonen & Slapen in Baarle - Nassau

mFLOR heeft een interessante app ontwikkeld voor iPhone: zie mFLOR in uw eigen omgeving! Neem een foto van uw kamer met uw iPhone, bekijk de innovatieve designvloeren collecties van mFLOR en probeer zoveel mogelijk mFLOR vloeren uit als u wilt. Zo kunt u makkelijk zien welke mFLOR vloer het beste in uw kamer(s) past. Ook kunt u deze foto’s uploaden naar Facebook en Twitter.

Wil je alle mogelijkheden van mFLOR weten? Kom gerust eens langs bij Van den Broek Wonen & Slapen in Baarle - Nassau. We helpen je graag verder.

slaapadvies

Van den Broek Wonen & Slapen, jouw mFLOR specialist in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze.

Van den Broek Wonen & Slapen is dé mFLOR specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment mFLOR pvc vloeren en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Baarle - Nassau naar de mogelijkheden bij jou thuis.

mFLOR bij Van den Broek Wonen & Slapen in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze

PVC vloeren
 

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook