.

Artelux

Artelux, subliem aanbod in rijke gordijnstoffen

Artelux gordijnen kopen in Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze

Artelux presenteert bij Van den Broek Wonen & Slapen een complete collectie gordijnstoffen. Oneindige variaties in kleuren, materialen en patronen en gebruik van natuurlijke materialen. Zo brengt Artelux sfeervolle gordijnen voor iedereen binnen handbereik.

Artelux, subliem aanbod in rijke gordijnstoffen

Artelux brengt al ruim 25 jaar sfeer in huis! De kracht zit in elegante, rijke en sfeervolle gordijnstoffen waarbij we materialiteit, functionaliteit en uitstraling haarfijn met elkaar weten te verbinden. Ontwerp en ontwikkeling van Artelux gordijnstoffen vindt plaats in Nederland waar een team van ontwerpers zich laat inspireren door de wereld om ons heen.

Van den Broek Wonen & Slapen helpt je graag de mooiste dessins te vinden voor jouw interieur.

In de hoofdrol; een koninklijk kleurenpalet

Chique uitstraling zoals boetiekhotels worden gecreëerd door warme tinten. Dit is dé manier om sfeer neer te zetten. Donkerblauw, saliegroen, goudgeel en koper zijn de rode draad van het luxury Artelux leventje.

Interieuradvies over Artelux gordijnen in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze

Bij Artelux haal je je hart op als het gaat om elegante gordijnen perfect passend bij jouw persoonlijke woonstijl en smaak. De sierlijke collectie van Artelux beperkt zich niet. We hebben voor elk wat wils. Zo hebben we: kamerhoge sfeermakers, voorzien van elegante dessins die van iedere ruimte een prettige leefruimte maken. Als je van natuurlijke tinten houdt, ben je bij Artelux op de juiste plek. Ga je voor moderne en minimalistische, of worden het strakke, tijdloze inbetweens die net wat meer warmte en aankleding bieden? De keuze is aan jou.

Interieuradvies

Van den Broek Wonen & Slapen, jouw Artelux specialist in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze.

Van den Broek Wonen & Slapen is dé Artelux specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Artelux gordijnstoffen, vouwgordijnen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Baarle - Nassau naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij maken de gordijnen perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

Wij zijn van zondag 6 augustus tot en met dinsdag 22 augustus gesloten in verband met vakantie!