Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Een gewichtloos gevoel met TEMPUR®

TEMPUR® staat bekend om zijn stijlvolle, comfortabele en ergonomische slaapoplossingen. Ervaar het gewichtloze gevoel op een TEMPUR® bed en ontdek waarom mensen over de hele wereld hiervoor kiezen. Kom langs bij Van Den Broek Wonen & Slapen in Baarle-Nassau en probeer het zelf.

Bezoek de showroom
Verbeter je slaapkamer met Tempur

Een TEMPUR® bed is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor de uitstraling van jouw slaapkamer. De stijlvolle designs zijn een lust voor het oog. Investeer in een TEMPUR® bed en bedbodem voor een comfortabele en ergonomische slaapervaring.

Zwevend comfort met Tempur

De TEMPUR® matrassen geven je het gevoel dat je zweeft. De oorsprong van deze matrassen ligt in de ruimtevaart. Kies uit de stevige TEMPUR® Original matras, het zachte TEMPUR® Cloud matras, of de perfecte balans van de TEMPUR® Sensation lijn. Bezoek Van Den Broek Wonen & Slapen en ervaar het zelf.

Jouw Tempur kussenwensen

Het juiste kussen is essentieel voor een goede slaaphouding. TEMPUR® biedt een breed assortiment aan hoofdkussens voor alle slaaphoudingen en voorkeuren. Of je nu een favoriete slaaphouding hebt of wisselend slaapt, er is een TEMPUR® ergonomisch of comfort kussen voor je.

Comfort is de sleutel bij Tempur

Naast bedden, matrassen en kussens biedt Van Den Broek Wonen & Slapen ook zitkussens, beddengoed, reiscomfortproducten en toppers. Kom langs in onze showroom in Baarle-Nassau en ontdek het volledige assortiment.

Vertrouw op TEMPUR® bij Van Den Broek Wonen & Slapen in Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze.

Als dé TEMPUR® specialist in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze, biedt Van Den Broek Wonen & Slapen een uitgebreid assortiment TEMPUR® producten. Van bedden, matrassen en kussens tot zitkussens, beddengoed en meer. Kom langs in onze showroom in Baarle-Nassau en samen bekijken we de mogelijkheden voor jouw slaapcomfort.
Kom langs

Van Den Broek Wonen & Slapen, jouw TEMPUR® specialist in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze.

Van Den Broek Wonen & Slapen is dé TEMPUR® specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment TEMPUR® bedden, bedbodems, hoofdkussens, zitkussens, beddengoed en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Baarle-Nassau naar de mogelijkheden bij jou thuis.