.

TEMPUR®

Stijlvolle, comfortabele en ergonomische slaapomgeving met TEMPUR®

Ik wil advies over TEMPUR®

TEMPUR® bedden, matrassen en kussen kun je kopen in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze

TEMPUR® bedden, matrassen en kussens zijn wereldwijd bekend vanwege het ongeëvenaarde comfort. Ook de ergonomische eigenschappen zijn uniek. Op een Tempur bed waan je je gewichtloos! Kom dit merk uitproberen bij Van den Broek Wonen & Slapen in Baarle - Nassau.

TEMPUR® bedden en bedbodems bij in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze

De bedden van TEMPUR® zijn niet alleen voor je lichaam een goede zet, ook je slaapkamer gaat erop vooruit. De designs zijn stuk voor stuk een lust voor het oog. Investeer in een TEMPUR® bed en bedbodem voor een stijlvolle, comfortabele en ergonomische slaapervaring.

TEMPUR® matrassen in Baarle - Nassau

TEMPUR® matrassen geven je het gevoel dat je zweeft. De oorsprong van de matrassen ligt in de ruimtevaart. Kies voor een TEMPUR® Original voor gewichtloos comfort en uitstekende ondersteuning. De TEMPUR® Cloud lijn geeft een zachter gevoel, de TEMPUR® Breeze lijn houdt het bed koel door ventilatie. Liever het gevoel van het vroegere pocketveermatras? Kies dan voor een TEMPUR® Sensation. Beleef het bij Van den Broek Wonen & Slapen!

TEMPUR® kussens

Het juiste kussen is van essentieel belang voor je slaaphouding. TEMPUR® heeft een uiteenlopend assortiment aan hoofdkussens voor alle mogelijke slaaphoudingen en voorkeuren. TEMPUR® Ergonomische kussens zijn geschikt voor mensen die een favoriete slaaphouding hebben. Heb je een wisselende slaaphouding? Kies dan voor een TEMPUR® Comfort kussen.

TEMPUR® comfortproducten

Comfort is het sleutelwoord voor alle TEMPUR® producten, zoals bijvoorbeeld zitkussens, beddengoed, reiscomfortproducten en toppers. Neem eens een kijkje in de showroom bij Van den Broek Wonen & Slapen in Baarle - Nassau.

slaapadvies

Van den Broek Wonen & Slapen, jouw TEMPUR® specialist in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze.

Van den Broek Wonen & Slapen is dé TEMPUR® specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment TEMPUR® bedden, bedbodems, hoofdkussens, zitkussens, beddengoed en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Baarle - Nassau naar de mogelijkheden bij jou thuis.

TEMPUR® bij Van den Broek Wonen & Slapen in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze

Bedden en bedbodems
Matrassen
Hoofdkussens
Zitkussens
Beddengoed
Reiscomfortproducten
Toppers

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook