.

Over Van den Broek Wonen & Slapen

Van den Broek Wonen & Slapen in de regio Baarle- Nassau, Alphen, Chaam en Gilze is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf? Van den Broek Wonen & Slapen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Kerkstraat 1a in Baarle-Nassau vind je onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in raambekleding, vloerbedekking en slaapcomfort.

Onze historie

Ruim 40 jaar geleden opende Leo van den Broek een eigen woonwinkel in Baarle-Nassau. Enkele jaren geleden maakte zoon Remco de stap om het familiebedrijf te komen versterken. Door de jaren heen hebben zij een uitgebreid assortiment van gerenommeerde merken uit binnen- en buitenland voor u geselecteerd op het gebied van gordijnen, vloeren, raamdecoratie, zonwering, shutters, relaxfauteuils, bedden, matrassen en bijbehorende accessoires.

Betrokken advies

De jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis garanderen een betrouwbaar en persoonlijk advies op maat. Daarnaast beschikt de woonwinkel over een eigen gordijnatelier en stoffeerders, waardoor alles volgens de hoogste kwaliteitsnormen en tegen de scherpste prijzen in eigen huis wordt uitgezet en gerealiseerd.

Alle aandacht

Als u van plan bent om een nieuwe woning te betrekken of uw huidige woning te vernieuwen dan is een bezoek aan de woonwinkel dus zeker de moeite waard. Leo, Remco en hun team van vakkundige medewerkers voorzien u graag van een passend advies en middels hun jarenlange ervaring en vakkennis worden uw producten met zorg op maat gemaakt, volgens de hoogste kwaliteitswaarden en tegen scherpe prijzen.

Neem contact op met Van den Broek Wonen & Slapen

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!